נימול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/12/2008 | 17:28 | מאת: רין

שלום אני בשבוע 12 זו הפעם השנייה שקורה לי דבר כזה בזמן ההריון בהפרש של חודש. יש לי תחושה של נימול בכף היד ובפנים. הלשון והלחי ממש נרדמו בנוסף הופיעה מיגרנה. האם תופעה זו מוכרת? יש לציין שהנימול עבר תוך כמה דקות. בנוסף רציתי לשאול האם יש בעיה עם שתית שוקו בהריון? תודה מראש

23/12/2008 | 13:57 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרין שלום. התופעות שאת מתארת בהחלט מצריכות בדיקות נוספות מציע שתתיעצי עם רופאך ואולי גם לקבל יעוץ נוירולוגי.מותר לשתות שוקו רק אם הוא טרי וטעים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה