מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/12/2008 | 18:34 | מאת: עינב

שלום, בת 27,הריון ראשון, סוף שבוע 38. בבדיקה האחרונה אמרה לי הרופאה שהיא הייתה רוצה לראות יותר מי שפיר וקבעה לי מעקב לעוד כמה ימים. שאלתי היא, ממה נובע פיחות במי השפיר ומה האפשרויות לטיפול בתופעה בהתחשב בשבוע שבו אני נמצאת?

22/12/2008 | 11:14 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לעינב שלום. כמות מיהשפיר יכולה באופן עקיף להשליך על מצב ותפקוד השיליה.מומלץ לכן מעט להרבות בשתיה.במידה ומאובחן מיעוט מי שפיר בשלב זה של ההריון-הטיפול הינו בדרך כלל יילוד.אז בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה