הפרדות כוריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/12/2008 | 15:07 | מאת: מאיה

היה לי דימום ואובחנתי בהפרדות כוריון. אני בשבוע 14 , הדימום היה לפני 3 שבועות והופסק. העובר מתפתח תקין(תודה לאל) עדיין יש נוזל בין הקרומים- מה קורה אם אין התחברות של הקרומים ,מה קורה אם הנוזל לא נספג? האם יש טעם ללכת לרופא מומחה ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות והאם זה בכלל תלוי בי? תודה

17/12/2008 | 21:40 | מאת: ד"ר אריה שחר

המצב לא תלוי בך ולמעט מנוחה אין מה לעשות הנוזל יכול להיספג , להיקרש או להיות מופרש החותה מה שמשוב זה העובר שממשיך להתפתח באופן תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה