שמן נר הלילה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/12/2008 | 15:47 | מאת: unicornus

שלום לכולכן, אני בשבוע 38.6 וקיבלתי המלצה להשתמש בכמוסות שמן נר הלילה כמרכך לצוואר הרחם אני די מתלבטת והייתי רוצה לשמוע את המלצתכן האם יש יתרון או סיכון בדבר ובכלל האם כדאי להשתמש בתכשיר זה... אם כן מה המינון המומלץ והאם זה מוכר כתוסף מזון גם מעבר לתקופת ההריון תודה רבה ושבת שלום

06/09/2011 | 18:46 | מאת: ח.א

גם לי המליצו לקחת כמוסות שמן נר הלילה משבוע 36 כדי לרכך את צוואר הרחם. אשמח לקבל תשובה האם זה באמת עוזר? איזה סוג לקחת? מה המינון? והאם זה לא מזיק לשום דבר?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה