הריון לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/12/2008 | 18:26 | מאת: SIGSAGAL

לפני שבוע עברתי הפלה טבעית בשבוע 7 ללא השלמת גרידה, אין כאב או דימום, אני מניקה מזה 8 ח' ומעוניינת בהריון חדש, מה הסבירות להכנס להריון במצב זה לאחר ההפלה והאם רצוי להפסיק הנקה? יש חשיבות להמתין לוסת ראשונה או שניתן להיכנס להריון טרם הופעת הוסת? אודה מאוד על תשובותיך, אני ממש מאוכזבת מהחוויה שעברתי.

15/12/2008 | 14:31 | מאת: ד"ר אריה שחר

לאחר הפלה מומלץ להמתין 3 חודשים לפני הריון חדש הנקה יכולה להפריע להיקלט להריון - אולם אם נקלטת - בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה