נפילה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/12/2008 | 16:44 | מאת: מירי

שבוע 36 , אתמול מעדתי ונפלתי על הברך ועצרתי בידיים , לא קבלתי שום מכה או נגיעה בבטן ברוך ה' . בברך נוצר שיפשוף ומעת דם , שאלתי היא - רופא משפחה הסתכל והמליץ להשתמש בבקטרובן , ושאל אל זריקת טטנוס , אם עשתי ? לא זכור לי החיסונים האחרונים שעשתי לפני 10 שנים בצבא היה טטנוס ?? האם עדיין תופס או שצריך לעשות שוב ? מה המלצתך מאחר ואני בהריון

15/12/2008 | 14:29 | מאת: ד"ר אריה שחר

אם חיסון אחרון לפני 10 שנים - מומלץ לחזור על טטנוס צריך לאחר נפילה לבדוק תקינות הריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה