רחם דו קרני-שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/12/2008 | 20:50 | מאת: שרונה

שלום אני בשבוע 32 והשבוע בבדיקת U.S גילו כי יש לי רחם דו קרני. הרופא שעשיתי אצלו את הסקירה המוקדמת והמאוחרת טען כי לא היה ניתן לגלות זאת בשלבים כאלו מאוחרים אלא רק עד שבוע 12.האם כך הדבר ? האם יש אמת בדבריו?אני ממש מתוסכלת?האם הגיוני כי בשתי הבדיקות הקודמות לא גילו זאת ואילו בשבוע 32נבאולטרא סאונד רגיל כן? אשמח לתשובה שרונה

15/12/2008 | 10:41 | מאת: ד"ר אריה שחר

קשה לאבחן בשבוע כה מתקדם רחם דו קרני - קל יותר בשבוע צעיר יותר, ועדיף לפני ההריון קשה גם להבדיל בין מחיצה ורחם דו קרני בהצלחה בהמשך ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה