INCLUSIONS IN amniotic fluid

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/12/2008 | 20:38 | מאת: לנה

כשעשיתי בדיקה שגרתית למעקב הריון, בבדיקת ההתפתחות התינוק ע"י מוניטור הרופאה ראתה:INCLUSIONS IN amniotic fluid, היתי חולה לפני חודש במחלת PANCREAS וקיבלתי תרופה AMOXIKLAV אני בחודש החמישי והרופא ראתה התפתחות נורמלית וטובה של התינוק. האם אני צריכה להיות מודאגת,לפי הרופא 50% מהריונות עם אותה בעיה. לנה

15/12/2008 | 10:33 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ברור מהתיאור מהו הגוף במי השפיר - יש בו זרימות ? , מחובר לאיבר ? - הממצא דורש בירור ומעקב, לרוב זה צבר של הפרשות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה