שאלה דחופה לאחד המומחים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2008 | 12:41 | מאת: שרונה

שלום אני כרגע בשבוע 32 ונאמר לי כי יש לי רחם דו קרני.מהו רחם דו קרני?ואהם יש סיכוי ללידה טבעית בסוג רחם שכזה?האם יש סיכוי שהעובר עוד יתהפך? אני מאוד מעונינת בלידה טבעית-מהם הסיכויים לכך? תודה שרונה

10/12/2008 | 18:04 | מאת: ד"ר אריה שחר

קיים קושי באיבחון רחם דו קרני בהריון וכן להבדילו מרחם עם מחיצה או עד כמה הוא מחלוק לשניים . לגבי סיכוי להיפוך העובר - קיים אחוז גבוה יותר של מצגי עכוז - אולם אם כמות המיים תקינה אין מניעה שהעובר יהפוך לראש וללידה טבעית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה