ביוץ...מודאגת!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2008 | 11:06 | מאת: נעמה

המחזור שלי בטיפול פרוגילוטון יוצא כל 25 יום.עברתי טיפול להורדת הורמון החלב והוא תקין.עשיתי כבר 2 בדיקות דם שבדקו ביוץ ולא היה.מה הטווח לקדימה ולאחור כאשר אני עושה בדיקת דם בחלון הפורית?האם מעקב זקיקים בודק אם כלל יש לי ביוץ?השתמשתי ג"כ בערכת ביוץ במשך שבוע שלא איתרה כלום.מודאגת ממש.האם יש תופעה של אי ביוץ?? תודה רבה

08/12/2008 | 13:49 | מאת: ד"ר אריה שחר

הביוץ בד"כ 12-16 יום לפני הדימום הויסתי, לגבי ערכות ביוץ - סביב המועד הזה מעקב זקיקים ב US גם יכול לחזות את מועד הביוץ

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה