מודאגת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/12/2008 | 22:35 | מאת: רינת

ערב טוב , תאריך ווסת אחרון 9/10/08,לפי מחשבוני הריון ביוץ ופוריות (21-27,באוקטובר) (באינטרנט)הנני אמורה להיות בשבוע 8 ובבדיקת אולטראסאונד (בוצע בתאריך2.12.08)גיל ההריון 6 שבועות , היו לי בחילות כ 3 שבועות ונכון לעכשיו הן נעלמו גם הרגישות בשדיים פחתה, לציין שעברתי בדיקת דם בתאריך 24.11.08 (בטא 23800)ולדעת רופא המשפחה שלי יצא תקין !!!(הפרש של שבוע מהUS) הוזמנתי לשבוע הבא לבדיקה חוזרת ומאז אני די בלחץ, לציין שיש לי בת בריאה בת 4 וחצי וגם בהריון קודם הבחילות לא היו יותר מחודש . אשמח להשתמע המשך ערב נעים רינת , תודה

06/12/2008 | 00:15 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי רינת לעיתים קרובות יש פער בין ההריון לפי הוסת לבין גיל לפי אולטרסאונד בשל ביוץ מאוחר. האולטרסאונד הוא הקובע!! ולא הוסת. גובה הבטא לא בקורלציה מדוייקת לגיל הריון ולכן לא ניתן להיעזר בו. היעלמות הבחילות והרגישות בשדיים אינה מעידה על כלום והיא מאוד אינדיבידואלית. בהצלחה

06/12/2008 | 21:52 | מאת: רינת

ד"ר אסנת ולפיש , המון תודה זה בדיוק מה שחשבתי , עכשיו הנני יותר רגועה שיהיה שבוע טוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה