דופק עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/12/2008 | 11:57 | מאת: נעמה

אני בשבוע 7+6 וסת אחרונה בתאריך 9.10.08 לפני כשבוע עשיתי אולטראסאונד נראה שק הריון בקוטר 10 מ"מ, ללא קוטב עוברי. לאחר שבוע עשיתי אולטראסאונד שני נראה שק הריון בקוטר 24 מ"מ ללא הד עוברי. הומלץ ע"י הרופא להמתין שבוע נוסף לפני ביצוע גרידה. האם ייתכן כי ההריון תקין ולא נראה דופק מפני שההריון צעיר? על פי הבנתי בשבוע 7+6 חייבים לראות דופק, ואין טעם להמתין שבוע נוסף.

06/12/2008 | 00:01 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי נעמה קרוב לוודאי שההריון לא תקין ואכן יש צורך בגרידה. דופק אמור להופיע בשבוע 6. לאור אפשרות של ביוץ מאוחר והריון צעיר אנחנו לא ממהרים לבצע גרידה ולכן הרופא כנראה רוצה להיות בטוח במאה אחוז. בהצלחה

02/01/2009 | 10:01 | מאת: אור

אני מיצטערת לאכזב אותך היה לי את אותו המיקרה וליפני כמה ימים עברתי גרידה אני מקווה שתיקחי את זה לא באופן קשה כמוני בהצלחה והלוואי שאצלך יהיה נס.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה