בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/12/2008 | 22:48 | מאת: נועה

בטא שמוכפלת כל יום פי שניים מה זה אומר ? 340 , יום אחרי 680 יום אחרי 1200 יום אחרי 2100. האם תקין ? האם מדובר בהריון תאומים . עשיתי US כשהבא הייתה בסביבות ה 1000 והרופאה אמרה שהיא רואה שק קטנטן. יכול להיות שמדובר בהריון תאומים עם שק אחד לפי רמות הבטא שציינתי ?

05/12/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי נועה קצב הכפלה כפי שציינת אינו בהכרח מרמז על בעיה או על הריון תאומים. מיותר לבצע בדיקה כל יום. צריך פשוט לחזור על האולטרסאונד במירווחים של שבוע עד עשרה ימים עד שמודגם דופק. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה