CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/12/2008 | 21:51 | מאת: MICHAL

בתאריך 2 ביולי תוצאותבדיקה; IGG-6 ןIGM-חיובי- IGM AVIDITY- 28 בתאריך 27 באוק' (כעבור 4 ח') בדיקה חוזרת; IGG-2.5 IGM-שלילי AVIDITY-59 כעת אני בשבוע 7וחצי להריון מחזור אחרון 10 אוק' מה המשמעות של הדבר? האם הסיכון קיים? האם זו הדבקה ראשוניתאו משנית? האם העובדה שבבדיקה שנייה IGM שלילי אז הבדיקה תקינה?

05/12/2008 | 23:54 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מיכל הדבקה ראשונית אומרת שה IGG היה שלילי והפך לחיובי אם בכלל יש משהו אצלך אז אולי זה הדבקה שניונית שבדרך כלל קשה מאד לאיבחון והסיכון לנזק לעובר מזערי. לפרטים צריך לפנות לרופא מומחה בתחום. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה