בעיה דחופה אני לא אוכל לישון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/12/2008 | 19:58 | מאת: אירית

אני מנסה להרות עשיתי בדיקה היסטרוסלפינגוגרפיה התשובה היא: צורה ארקואטי של גוף הרחם צוואר הרחם מורחב במקצת רושם לפגם מילוי לינארי בתוכו- הידבקות? התקבלה הדגמה של שתי חצוצרות אשר נראות עדינות. הבדיקה נפסיקה עקב אינטראווזציה די מאסיבית של החומר הניגודי מה זה אומר

05/12/2008 | 23:51 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אירית יתכן שזה שום דבר ויתכן שיש ממצא קטן ברחם אך העובדה שיש מעבר בשתי החצוצרות היא בשורה מצויינת. כדי לקבל תשובה מפורטת רופא הנשים שלך צריך לראות את הצילומים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה