שימוש בקלקסן 40 מג

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/12/2008 | 07:59 | מאת: מירי

שבוע 34 הריון תקין ברוך ה' . לפני הריון זה 3 הפלות רצופות לאחר בדיקה מקיפה לא נמצא שם בעייה . בהמלצתו של הרופא המטפל מקבלת קלקסן 1 ליום מתחילת ההריון עד כה ואמר להמשיך . שאלתי היא עד מתי נהוג להשתמש בקלקסן ???

02/12/2008 | 23:35 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירי בדרך כלל אשה שיש לה אינדיקציה לקבלת קלקסן ממשיכה בזריקה גם לאחר הלידה לשישה שבועות. אצלך לא ברור אם אכן היתה אינדיקציה לתת ולכן לא ברור אם את צריכה להמשיך גם אחרי הלידה. בזאת כדאי להתייעץ עם הרופא שהחליט על מתן התרופה. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה