סקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/11/2008 | 13:30 | מאת: מוטי

שלום למומחים לפני שבוע עשענו סקירה בשבוע15 הרופא ראה וגם אנחנו בבירור את מין העובר {זכר} היום אישתי לא הרגישה טוב והלכנו לרופא נשים וכדיי לראות שהכל טוב הוא חיבר עשה לא אולוראסאונד שאל מה הרופא אמר בסקירה אם זה בן או בת ...בקיצור הוא חולק על הרופא מהסקירה .....שאלתי היא האם אפשר לחלוק ברגע שקיבלנו אפילו תמונה חמודה אם אנטנה קטנה{פין} ואני חושב שהמיכשור של הUS לא כזה מדוייק כמו המכשיר של הסקירה בסקירה אפילו ראו את זה אם צבע ....בקיצור מה אתה חושבים?

30/11/2008 | 22:28 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מוטי לעיתים טועים ולכן ראוי לחזור לנקודה הזו בסקירה בשבוע 22. באופן נדיר מאד יש ממצא שקשה להחליט אם הוא זכר או נקבה אך קרוב לוודאי שכאן פשוט צריך לבדוק שוב. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה