בחילות שפתאום הפסיקו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/11/2008 | 05:40 | מאת: נורית

הי אני עכשיו בתחילת שבוע 10 והיו לי בחילות די חזקות משבוע 6. אבל מאתמול הם נעלמו. היתה לי הפלה כבר בקיץ ואני די מודאגת מעוד אחת. האם זה נפוץ לבחילות לעצור ככה ושההריון עדיין נשאר תקין? האם למהר לעשות אולטרסאונד? אציין שאין לי כאבים מיוחדים או דימום ושבשבוע 8 הודגם דופק עם גודל עובר מתאים.

30/11/2008 | 22:26 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי נורית ממצא זה כשלעצמו אינו אומר דבר. להערכתי אם את מרגישה טוב אין סיבה לרוץ לבצע אולטרסאונד. כדאי לקבוע לביקורת או שקיפות סביב שבוע 11-13 אלא אם יש דימום או כאבים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה