לקראת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/11/2008 | 18:45 | מאת: רונית

שלום, בעלי ואני מתכננים הריון בזמן הקרוב ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מומלץ לקחת חומצה פולית במינון יומי של 400 מק"ג למשך 3 חודשים לפני הכניסה להריון. האם אפשר לקחת כדור של 800 מק"ג פעם ביומיים? 2. יש לי הכתמה דמית במהלך החודש ובבדיקת אולטרסאונד נמצא מעט נוזל באגן. האם יש סיכוי שזו דלקת בצואר הרחם?

30/11/2008 | 22:22 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום רונית 1. ניתן לקחת 400 או 800 או אפילו 5 מ"ג -כל יום. 2. נוזל באגן ודימום יכול להיות עדות לדלקת בצוואר או ברחם עצמו אך את הדבר ניתן לשלול או לאושש רק בבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה