str.agalactiae gr b

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/11/2008 | 10:17 | מאת: איילה

שלום רב, אלו תוצאות בדיקה וגינלית בשבוע 15 להריון. כעת אני בשבוע 20 והרופא רשם לי אנטיביוטיקה. הוא גם ציין שבחדר לידה אצטרך לקבל אנטיביוטיקה. יש לי מספר שאלות: מה קורה אם לא אספיק לקבל את הטיפול בחדש לידה? זו לידה מספר 3. הלידה הקודמת הייתה מהירה מאוד. האם צריך לקבל אנטיביוטיקה עכשיו? האם טיפ

30/11/2008 | 22:21 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום איילה מקובלך לבדוק נשאות לסטרפ לקראת הלידה ולא בשבוע צעיר. אם נלקחה תרבית נרתיקית בשבוע כה צעיר כנראה שהיו לך תלונות ואם אכן היו תלונות יש לשקול טיפול כעת. הטיפול כעת לא שולל את הצורך בטיפול בחדר לידה. אם יתפספס הטיפול בחדר לידה יתכן ויהיה צורך לטפל בתינוק לכל בית חולים יש את הרוטינה שלו. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה