האם יש עוד מה לעשות?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/11/2008 | 12:48 | מאת: א

שלום, אני בת 37אחרי 7 הפלות ספונטניות לא נמצאה שום בעיה עברתי את כל הבדיקות והטיפולים האפשריים. לעובר מפסיק הדופק בשבוע 9-10 בכל הפעמים האם לנסות עוד או להבין שלא יהיו לי ילדים משלי. תודה על תשובתכם המהירה.

28/11/2008 | 20:29 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום א היקרה ראשית חשוב לודא שאכן עברת בירור מלא ומתאים ואת מקבל טיפול מתאים אם אכן יש בעיה. שנית גם לך יש בהחלט עדיין סיכוי להריון מוצלח - לא לאבד תקוה!! שלישית גם במקרה הגרוע ביותר תמיד ניתן לשקול אם פונדקאית עם ביצית וזרע שלך ושל בן זוגך - עדיין ילד משלך!! בהצלחה רבה

30/11/2008 | 14:27 | מאת: סיגלית

שלום א', אל נא תתיאשי, תמיד יש מה לעשות. המשיכי בבירור רפואי ובמקביל שקלי אלטרנטיבות אחרות, רק אל תוותרי על הזכות להיות אמא, האמיני בעצמך, אני מאחלת לך המון המון כוח ואני מקוה שעוד תצליחי!!!

30/11/2008 | 14:27 | מאת: סיגלית

שלום א', אל נא תתיאשי, תמיד יש מה לעשות. המשיכי בבירור רפואי ובמקביל שקלי אלטרנטיבות אחרות, רק אל תוותרי על הזכות להיות אמא, האמיני בעצמך, אני מאחל%

02/12/2008 | 08:05 | מאת: מ

שלום אני מבינה לליבך . לי יש ילד אחד בן 5 ובשנתיים האחרנות עברתי 3 הפלות רצופות עשיתי בירור ולא נמצא דבר . היום ברוך ה' אני בהריון שבוע 34 לאחר טיפול בקלקסן ופרגניל . מטופלת אצל פרופסור כרפ בתל השומר , איני יודעת אם שמעת עליו או מכירה אם לא ממליצה ללכת אליו הוא מחולל פלאים . בעלות של 100 ש"ח לביקור מקווה שעזרתי במשהו .

02/12/2008 | 08:06 | מאת: מ

הוא נחשב לרופא הכי מומחה בארץ לטיפול בהפלות חוזרות , שווה לנסות !!!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה