הריון אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/11/2008 | 08:44 | מאת: שני

שלום, אני בת 32. ביולי האחרון עברתי גרידה לאחר שהעובר נמצא ללא דופק והפסיק להתפתח. מאז אני מנסה להרות ללא הצלחה. האם העובדה שכבר הריתי פירושה שהכל תקין? אילו בדיקות כדאי בכל זאת לעשות? יש לציין שהמחזור שלי שהיה סדיר לפני ההפלה כעת לא סדיר תודה

28/11/2008 | 20:25 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי שני, כמעט לכל אשה יש איזה סיפור של גרידה בעברה. העובדה שהרית משמחת ואומרת שתהרי שוב. סה"כ עברו חודשים ספורים ולא נדרש בירור כלשהוא. רק חומצה פולית וסבלנות. לגבי הדימומים, חשוב לוודא שלאחר הגרידה בוצע אולטרסאונד שהדגים רחם ריק ושלא נותרה שארית מההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה