הריון צעיר או הריון לא מתפתח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/11/2008 | 07:26 | מאת: יונה

ב-2/11 עברתי הזרקת זרע, הבטא היה חיובי ,אתמול עשיתי אולטרסאונד בה אמרו לי שלא רואים חוץ משק הריון כלום, הם היו מודאגים והדאיגו אותי, אמרו לי שזה הריון שלא מתפתח או אולי הריון צעיר,אמרו לי לבוא לאולט' בעוד שבוע וחצי, אני בטוח אשתגע עד אז, האם אי אפשר לראות עובר בשלב שלי ?

28/11/2008 | 20:23 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

יונה היקרה יש עדיין סיכויים טובים להריון ויתכן שזה פשוט הריון צעיר. אנא התאזרי בסבלנות ונסי לחשוב על דברים אחרים. פני לבדיקה בתאריך המיועד או אם יש דימום או כאבי בטן. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה