מספר שאלות מטרידות..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/11/2008 | 18:30 | מאת: SiteMap

אשמח לקבל כל מידע : 1. באיזה קרמים לפנים ולגוף אסור להשתמש בזמן הריון ? 2. הבנתי כי החומצה אלפא הידרוקסית והחומצה הגליקולית הן בעיתיות, האם זה נכון ואם כן מה הסימון שלהם על המוצרים מכיוון שראיתי על אחד הקרמים שלי כמה חומרים עם glycol. 3. האם יש המלצה על קרמים ספציפיים לתקופת ההריון באופן כללי וע

27/11/2008 | 23:14 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום לאידוע לי על איסור שימוש בקרמים ללחות העור בהריון מסוג כלשהו ולא ידוע לי על מחקרים מסודרים שהוכיחו עדיפות קרם אחד על פני אחר. למידע על חומרים האסורים בהריון פני למרכז הטרטולוגי הארצי בירושלים. טלפון - 02-6243663 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה