הריון אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/11/2008 | 17:04 | מאת: גל

שלום, יש לי 2 בנות והייתי בהריון סה"כ 5 פעמים. בחישוב פשוט 3 פעמים הפלתי טבעי (שבוע 11,6,9). אנחנו מזה כשנה מנסים להרות וסוסף סוף זה קרה. אני כרגע בשבוע 5+2 ולחוצה אימים שמשהו שוב ישתבש. אני לא מרגישה בחילות ו/או משהו שונה שאלתי: האם לחץ גורם להפלה או לנזק לעובר? האם בשלב זה חייבים לחוש בחילות? מה עושים?

27/11/2008 | 23:10 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי גל לחץ לא גורם לנזק. כלל לא חייבים לחוש בחילות ויש סיכויים טובים שההריון יצליח. אם חס וחלילה יש לך שלוש הפלות טבעיות רצופות צריך לעצור ולערוך בירור מקיף על הסיבה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה