הרזיה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/11/2008 | 23:53 | מאת: שרה

שלום אני אחרי לידה שניה , בת 25 , היתי מאוד רזה ובגלל הריון יתמתח לי הבטן הרבה ולא חזר לעצמו יש לי גם הרבה פסים לא יפים על הבטן ובטן ניהיה דלדל מגעיל, מאוד מפריע לי ולבעלי. מה אני יכולה עשות??????? האם מומלץ להישתמש בחגורת הרזיה רוטטת?????????????????? תודה

27/11/2008 | 23:07 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי שרה המצב שאת מתארת שכיח. דיאטה נכונה, ספורט וסבלנות יעזרו אך לעיתים הגוף נושא עליו סימנים תמידיים מהריונות קודמים. חגורות לרוב אינן יעילות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה