התנקות מגלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/11/2008 | 17:46 | מאת: מיה

תוך כמה זמן פחות או יותר הגוף מתנקה מהגלולות, כדי להיכנס להריון? האם איחור במחזור בעקבות הפסקת הגלולות יכול לפגוע בסיכויים באותה התקופה להיכנס להריון? שאלה נוספת, האם הפסקת הגלולות יכולה להגרום להשמנה / התנפחות?

27/11/2008 | 22:24 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום מיה גלולות אינן פוגעות בפריון וניתןלהכנס להריון מיד לאחר הפסקתן. איחור יכול להעיד על הריון או על איחור בביוץ שלרוב אינו בר משמעות אלא אם עוד קודם לנטילת הגלולות היתה בעיה. הפסקת גלולות אינה גורמת להתנפחות או השמנה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה