קשיי נשימה וקצב לב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/11/2008 | 17:57 | מאת: לנה

שלום רב, אני בשבוע 26 להריון השני שלי. בזמן אחרון יש לי פעימות נוספות בלב (כמו "קפיצות לב") שמלוות לפעימים בקושי בנשימה כמו אחרי מאמץ. האם זה דבר טבעי שיכול לקרות בתקופת הריון כתוצאה מעומס על ריאות ולב? ברצוני לציין, כי כל שנה שעברה סבלתי תהתקפי חרדה עם סימפטומים דומים. האם זה שוב חוזר אלי?

26/11/2008 | 17:32 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי לנה דפיקות לב וקושי נשימה יכול להיות התקף חרדה אך גם יכול להיות משהו אחר בתפקוד הלב ולכן צריך להעמיק בירור אצל קרדיולוג. גם ההריון עצמו יכול לעשות זאת אבל חובה ראשית לברר שהכל תקין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה