המשך לשאלה- זמן ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/11/2008 | 08:13 | מאת: שי

תודה על תשובתך המהירה. אולם הייתי רוצה להבין - האם אפשר ליכנס להריון מקיום יחסים בימים האחרונים של הוסת? כלומר, האם הדימום לא מפריע (לזרע להגיע לאן שהוא צריך להגיע)? האם במקרה זה עדיף בכל מקרה לפנות לגניקולוג ולאחר את הביוץ (איננו שומרים נידה). תודה ויום נעים

23/11/2008 | 22:21 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום שי אם אכן בין וסת לוסת הזמן הוא כה קצר הרי שהביוץ אכן ביום שבע ואפילו אם ישנו עדיין דימום הוא אינו מונע התעברות. לא מזיק בכל מקרה לפנות לבדיקה אך אם הכל תקין אין צורך לאחר את הביוץ. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה