טוקסופלסמה הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/11/2008 | 20:09 | מאת: פאו

אבקש את עזרתכן או כל עזרה בנושא התייעצתי אצל רופא שאמר לי שגם אחרי מי שפיר לא נדע אם העובר נדבק או לא האם זה נכון מה עושים? אודה על כל עזרה

לא ברור לי לפי הנתונים אם את מדברת בהדבקה חדשה בטוקסופלסמה או ב CMV אלה שני דברים שונים למרות ששניהם בעיתיים בהריון בשביל לתת יעוץ טוב צריך הרבה יותר פרטים מציע שתפני למומחה להריונות בסיכון גבוה לצורך יעוץ

22/11/2008 | 18:55 | מאת: פאו

התוצאות מתייחסות לטוקסופלסמה זוהי פעם ראשונה שאני מבצעת בדיקה כזו (לא בוצעה לפני ההריון) ולכן אני לא יודעת אם זו הדבקות ראשונה CMV הוא שלילי ב2 הבדיקות שביצעתי נאמר לי שהפסקת הריון עלולה להיות אחת מההשלכות אני נורא חוששת מזה תודה על התשובה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה