שק חלמון מוגדל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/11/2008 | 21:32 | מאת: יעל

שלום, באוטרסאונד ראשון הרופא קבע שאני בשבוע 6+5, נצפה דופק, אך הוא לא היה ברור ולכן הרופא ביקש ממנו לחזור לבצע אולטרסאונד אחרי עשרה ימים.כעבור עשרה ימים באולטרסאונד נצפה עובר שמתאים שוב לשבוע 6+5 עם שק חלמון מוגדל 6.8 מ"מ אך הדופק היה ברור.יש לציין שגיל ההריון הנוכחי מתאים יותר למועדי קיום היחסים

קרוב לודאי שהבדיקה הקודמת היתה יותר לכוון 5 שבועות ושלושה ימים מציע לחזור על אולטרסאונד אחרי שבועיים לאישור תקינות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה