תוצאות - דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/11/2008 | 15:01 | מאת: יפית

שלום, אני כ-3 שבועות אחרי הזרעה. בתוצאה הראשונה של הבדיקות (14 יום אחרי הזרעה) רמת הבטא היתה 106. יומיים לאחר מכן עלתה ל- 270 אך רמת הפרוגסטרון ירדה מ- 80 ל- 60 ולכן קיבלתי נרות אנדומטרין. כעת בבדיקה השלישית שנערכה חמישה ימים לאחר הקודמת ערך הבטא הוא 850 והפרוגסטרון עלה ל- 120. האם ההיריון נראה תקין? אני אמורה להיות כעת בשבוע החמישי נראה לי (תאריך הוסת האחרון היה ב- 15.10 וההזרעה ב- 26.10). בקשה תחזירו לי תשובה מהר אני לחוצה תודה רבה

יש לבצע אולטרסאונד במידה וההריון תקין תוכלי לראות שק הריון וקוטב עוברי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה