אומגה 3 ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/11/2008 | 19:24 | מאת: SiteMap

קראתי לא מעט חומר באינטרנט, אך לא כולו ממקורות מהימנים, להלן מספר שאלות חשובות בנושא (בסוגריים ציינתי את מה שהצלחתי לדוג, תרתי משמע, ברשת), אשמח לכל עזרה : 1. כמה פעמים בשבוע על האדם הממוצע לאכול דגים ע"מ להגיע לכמות המומלצת של אומגה 3 ? (קראתי שכ 3 פעמים בשבוע, האמנם ?) 2. איזה דגים מומלצים

12/11/2008 | 20:08 | מאת: חברה

היי, אני לוקחת אומגה 3 במשך כל ההיריון (בהמלצת הרופאה שלי). יש לאלספה "אומגה 3 תשעה חודשים" המשלבת גם את האומגה 3 וגם חומצה פולית 400 מק"ג וכמובן ויטמינים חיוניים נוספים.אולי כדאי פשוט לקחת טבליה אחת ביום מאשר להתחיל לאכול כ"כ הרבה דגים....... (-:

אני מציע להתיעץ עם מומחי תזונה בקשר לכמה אומגה שלוש יש בכל דג מכל סוג וכמה יש לאכול בכדי להגיע לרמה מסוימת מציע להתיחס בחיוב לעיצה שנתנה החברה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה