שימוש בסמים במהלך ההיריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/11/2008 | 17:28 | מאת: שלי, שני, מריאל

שלום, אנחנו קבוצה של שלוש בנות מכיתה י"ב מבית הספר הריאלי העיברי בחיפה. בתוקף לימודינו במגמת ביולוגיה רפואית התבקשנו להכין עבודת ביומד (עבודת חקר על נושא רפואי שאנחנו בוחרות), ואנחנו בחרנו לחקור את ההשפעה של שימוש בסמים על הילוד ועל האם. על מנת שנוכל להתחיל לפתח את עבודתינו אנו זקוקות לחומרים רבים

09/11/2008 | 17:30 | מאת: שלי, שני, מריאל

ולכן אנו פונות אליכם, אם יש למישהו חומרים, מאמרים, או אפילו ספר מסויים שהוא מכיר אשר יכול להכיל חומרים אשר יעזרו לנו (החומרים לא חייבים לעזור ישירות, אלא יכולים לעזור לנו גם נתונים מספריים על סמים וכולי) אנחנו נשמח אם הוא יוכל לפרסם כאן את החומרים או אפילו לשלוח למייל אשר מפורסם. תודה רבה מראש.

מצטער אבל הפורום מיועד למתן תשובות לנשים בקשר להריון ולידה שלהן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה