כאבים בבטן במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/11/2008 | 23:22 | מאת: לילך

שלום, אני בשבוע 18. לפני מספר שבועות התחילו לי כאבים בבטן ובזמן האחרון הם חזקים במיוחד. מעין תחושה שנתפסים לי השרירים בבטן. אני לא חושבת שזה מגיע מהרחם. למשל, כשאני קמה מישיבה או הולכת הרבה, או אפילו שוכבת על הבטן. האם יכול להיות שאכן מדובר בשרירים של הבטן? ניתן לעשות שמהו בנדון? שזה מדאיג? תודה.

יתכן ומדובר בשרירים, ניתן לטפל בנוגדי כאב אם אכן זה כואב או מנוחה , אין טיפול אחר, בכל מקרה צריך להבדק על ידי רופא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה