האם כבר אפשר לתת סימילאק?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/11/2008 | 17:12 | מאת: יעל

האם זה כבר בטוח לחזור להשתמש בסימילאק או שעדיף להתרחק בינתיים ?

לא ברור, עליך להפנות את שאלתך לפורום "תזונה"

01/11/2008 | 22:07 | מאת: אור

אני כבר הרוסה מהתיזוזים האלה. כן לתת לא לתת, כן בודקים לא בודקים, כן וירוס לא וירוס. אני הפסקתי להשתמש בסימילאק עד שאני לא אהיה בטוחה שהכל בסדר, וגם אז אני מודיעה לך שאני אמשיך לדאוג.

02/11/2008 | 14:28 | מאת: שירות לקוחות סימילאק

שלום לך, משרד הבריאות מתיר את המשך השימוש במוצרי סימילאק מוצרי סימילאק בטוחים לשימוש לאחר שכל המוצרים עברו בדיקות קפדניות על ידי משרד הבריאות ועל ידי החברה אבוט, יצרנית סימילאק, מבקשת להבהיר באופן חד משמעי, כי כל המוצרים של סימילאק, לכל הגילאים, עברו בדיקות מעבדה קפדניות של משרד הבריאות ונמצאו תקינים ובטוחים לשימוש לפני שיווקם לציבור. המוצרים מגיעים ממפעלים בחו"ל ומשווקים ב-18 מדינות נוספות, מהן לא התקבלו כל דיווחים על תופעות לוואי. אין איסור או הנחיה של משרד הבריאות שלא להשתמש במוצרי סימילאק ומוצרי סימילאק לא הורדו מהמדפים. אבוט, יצרנית סימילאק, הינה חברת תרופות מהמובילות בעולם. מוצרי סימילאק עומדים בסטנדרטים הגבוהים ביותר של ייצור תרכובות מזון לתינוקות ומלבד בדיקות משרד הבריאות, הן עוברות מנגנון מחמיר ביותר, הכולל בתוכו כ-2,000 בדיקות בקרת איכות לכל המוצרים. בטיחות מוצרינו היא בראש סדרי העדיפויות שלנו ונמשיך לפעול בשיתוף פעולה מלא מול משרד הבריאות. לכל שאלה עומדים בסימילאק לרשות הצרכנים במוקד שירות הלקוחות בטלפון 1-800-65-65-01. בברכה, שירות לקוחות סימילאק

02/11/2008 | 17:58 | מאת: דנה

הי יעל, בטוח או לא?מי יודע?אפשר להאמין למה שמספרים לנו בתקשורת?<, אני אישית ממליצה שלא, יש מספיק אופציות אחרות.. אני עברתי!!!

02/11/2008 | 20:12 | מאת: תמי

אני הולכת עם התחושות שלי כללית הפסיקו לתת- כנראה שיש בזה משהו גם אני הפסקתי, החלטתי שלא שווה לי להיות על קוצים ולא לישון בלילה כי זה מה שהבן שלי רגיל לאכול, אז ניסינו מטרנה- בינתיים יש בכי ולא נראה לי שהקטן מרוצה. מקווה שזה ישתנה, אם לא אנסה משהו אחר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה