לחץ וכאבים באיבר מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/10/2008 | 08:15 | מאת: נ

שלום, אני בשבוע 17, אני סובלת מכאבים באיבר מין (כמו הרחבה של האזור) וגם מלחץ כשאני עומדת (כובד באיבר המין) מזה מספר שבועות אבל נשאה לי שזה מחמיר. אין לי דימומים ובסקירה שהייתי בשבוע שעבר צוואר הרחם היה ארוך וסגור. יש לי תור ביום חמישי לרופא הנשים שלי, האם יש צורך להיבדק קודם (מודאגת...) תודה

28/10/2008 | 08:25 | מאת: נ

יש לציין שאחרי הלידה הקודמת הייתי במעקב של רצפת אגן עקב לידת וואקום עם הרבה תפרים, והומלץ לי על קיסרי בלידה הבאה (האם יש קשר לכאבים?) תודה

לא ניראה

אפשר להמתין לבדיקת רופא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה