המשך שאלה על גלולות - קטע 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/10/2008 | 17:09 | מאת: נתי

שאלתי: האם שימוש רציף לפרק זמן מקסימלי של שלושה חודשים יכול לגרום לי נזק בלתי הפיך במובן זה שבעקבות נטילת הגלולות לא אוכל להרות??? האם כדאי להפסיק לאלתר את נטילתן? האם כדאי לטול אותן תוך הפסקה כל 21 יום? תודה רבה וסליחה על הסירבול

כעת השאלה ברורה יותר, כעיקון שימוש של 3 חודשים אינו בעייתי כלל גם בגיל 40, יחד עם זאת נטילה ממושכת וכרונית של גלולות בגיל 40 ומעלה לא מומלצת מטעמי מטבוליזם ללא שום קשר לכניסה להריון, לכן אם מדובר על 3 חודשים ניתן לקחת ללא חשש

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה