חיסון אנטי-D לאחר הפלה - תמצית השאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/10/2008 | 13:26 | מאת: איריס

לכמה זמן "תופס" חיסון אנטי-D"? אני עוברת כעת הפלה טבעית, שהיא כפי הנראה המשך להפלה שהתרחשה לפני 5.5 שבועות (כפי הנראה שאריות מההריון / תאום ששרד את הדימום הקודם), ומאחר שקיבלתי חיסון לפני 5.5 שבועות רופאי אמר לי שאין צורך לקבל עכשיו חיסון נוסף. האם צודק? תודה.

חיסון תופס בדרך כלל 4 ש, לא ניראה לי אפשרי שהפלה אחת נימשכת 6 ש, יתכן והסיבות לדימום נוכחי אחרות , בכל אופן אחרי הפלה אחת מומלץ חיסון אחד

23/10/2008 | 10:52 | מאת: איריס

לכן ההנחה היא שמדובר בתאום וב-2 הפלות שונות בתוך הריון אחד שהתרחשו במרחק של 5.5 שבועות זו מזו (מה גם שיש לי נטייה לתאומים - כבר היה לי הריון תאומים בעבר, וכך גם במשפחתי המורחבת). האם עליי לעבור כעת חיסון נוסף (את הקודם קיבלתי לפני 6 שבועות, הדימום האחרון החל לפני 5 ימים - האם לא מאוחר מדי?...). תוד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה