אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/10/2008 | 19:47 | מאת: נורית

שלום רב, בת 28 אחרי לידה 2. לפני ההיריון נטלתי מליאן ואח"כ סרזט, בגלל ההנקה. כעת אני מעוניינת להתקין מירנה. לפני הגלולות סבלתי ממחזור לא סדיר. האם למירנה יש השפעה על כך? האם המחזור יהיה סדיר? תודה. (מקווה שאני במקום הנכון)

18/10/2008 | 20:00 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנורית שלום. מה הסיבה שאת מעונינת דוקא בהתקן מסוג מירנה?.המירנה הינו התקן המפריש את הורמון הפרוגסטרון שלעיתים גורם למיעוט עד העלמות המחזור לתקופות שונות.בנוסף לתופעות לוואי אחרות.הוא מומלץ לנשים הסובלות ממחזורים קשים במיוחד.התיעצי עם רופאך המכיר אותך ,על כך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה