הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/10/2008 | 07:50 | מאת: א

אנחנו זוג צעיר ולצערינו לא היינו זהירים. חזרנו מטיול ארוך וגילינו שבת זוגתי בחודש שני רצינו לדעת עד איזה חודש ניתן לבצע הפלה היכן וכיצד ניתן לעשות זאת. תודה (מקווים שאנחנו בפורום הנכון)

18/10/2008 | 19:53 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לא שלום. היום למעשה ניתן לבצע הפלה עד גיל מאוחר של ההריון ובודאי בחודש שני ושלישי.הפרוצדורה היא לפנות לרופא נשים לקבל הפניה,לועדה לעניני הריון,הקימת ליד כמעט כל מחלקות הנשים בארץ.להפניה הרפואית יש לצרף בדיקת אולטרהסאונד עדכנית.לצורך הפעולה עצמה יש להביא בדיקת סוג דם וספירת דם.בועדה יקבע מועד הביצוע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה