לגבי השאלה לרזות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/10/2008 | 21:04 | מאת: רונית מיו

התחלתי את ההריון 115 קילו והורדתי 9. אני בשבוע 27 והעובר גדול משמעותית מהממוצע את הדיאטה דלת הפחמימות והסוכרים קיבלתי מנטורופטית אחרי שהיה חשד לסכרת. בהעמסת סוכר 100 גר כבר הייתי בדיאטה והתוצאות יצאו תקינות. יש לי עדיין עודף של 35 קילו לעומת השמקל המומלץ לגובהי. אז האם באמת יש בעיה שארד במשקל?

16/10/2008 | 10:41 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרונית שלום. עקב הרגישות בהריון לגבי תזונת העובר ממליץ שתתיעצי עם רופאך הגינקולוג לגבי צורת וסוג הדיאטה עליה את שומרת עכשיו.בריאות העובר כמובן במקום הראשון כרגע.לרדת במשקל ניתן גם אחרי הלידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה