בדיקת בטא לא תקינה? דחוף!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/10/2008 | 17:03 | מאת: ש

דר' לחמן שלום, בהמשך לתשובתך, תחילה היום הפרשות חומות במשך שבוע. לאחר מכן החל דימום חזק יחסית למשך שלושה ימים ולאחר מכן נחלש. מזה כשבוע דימום חלש מאוד כמעט ולא מלכלך את הפד. כאבי בטן היום במהלך הדימום החזק. ביומיים האחרונים כאב חלש. האם יש מקום לדאגה ומה עושים?

16/10/2008 | 09:40 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ל-ש שלום. תודה שחזרת.המלצתי הינה לגשת ולהיבדק.הדימום החזק שנמשך שלושה ימים,מדאיג לגבי המשכיות ההריון. שוב גשי היום להיבדק ונדע מצבך. שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה