גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/10/2008 | 16:40 | מאת: XXXX

על מנת לטםפל בכאבי אגן הנובעים אולי מpmdd התייעצתי עם שני מומחים. האחד המליץ על נטילת גלולות שלושה חודשים ברציפות והשני על נטלתן תוך ביצוע הפסקות של שבוע כל 21 יום. מה הרציונאל שמנחה כל אחת מהגישות ולפי איזו גישה לנקוט? תודה

16/10/2008 | 09:37 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ל-XX שלום. אם התיעצת עם המומחים ,מדוע לא שאלת לרציונל המנחה אותם. ממליץ שתעשי כך.בכל מקרה הנטילה הרצופה משמעותה לדלג על מחזורים לעומת הגישה שעצם הנטילה פותרת הבעיה ולא צריך לדלג על המחזורים. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה