הפלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/10/2008 | 18:37 | מאת: אאא

נתחיל בזה שיש לי ילד בן שנתיים ושנכנסתי איתו להריון בניסיון הראשון. כבר חמישה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להריון ובינתיים כבר היו לי שני הריונות כימיים שהתחילו עם בטא של 12/ 17. האם יש דרך למנוע הריונות מסוג זה? אני יודעת שזה שכיח אבל האם זה לא יכול להעיד על בעיה כלשהי? האם יש בדיקות שצריך לעשות?

14/10/2008 | 17:26 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאאא שלום. ערכי הבדיקות שאת מציינת עדין לא מראים על הפלות.הזמן הממוצע לכניסה להריון בארץ הינו שנה.(בכל העולם המערבי.).כך שאת מתבקשת לצאת מהלחץ,להפסיק לעשות בדיקות מיותרות,והכל בע"ה, יסתדר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה