העמסת סוכר 100 ג'

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/10/2008 | 12:38 | מאת: אימוש

שוב אני... שבוע 29, הריון שני. העמסת סוכר 50 ג' יצאה תקינה (102) ב US אחרון שביצעתי נמצא כי בטן העובר גדולה בשבועיים מגיל ההריון ולכן הוחלט על ביצוע העמסת סוכר 100 ג'. רציתי לדעת על הקשר בין העמסת סוכר לבטנו של העובר? האם ההבדל משמעותי מדיי?

13/10/2008 | 11:15 | מאת: ד"ר אילון לחמן

איטוש שלום. לאמהות עם נטיה לסכרת הריונית,נולדים תינוקות שמנים,עם בטן גדולה. מטרת הבדיקה היא לשול במאה אחוז אפשרות של סכרת הריונית סמויה.למרות שהבדיקה של 50 גר יצאה תקינה.הסיכוי כמובן קטן,אבל שווה לבדוק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה