טיפול שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/10/2008 | 10:30 | מאת: נדין

שלום, שבוע 35+2 כבר כשבוע סובלת מכאב שיניים נוראי. חשבתי לחכות עד הלידה ואז לפנות לרופא אבל הכאב הופך לבלתי נסבל ואני מפחדת שיחמיר עוד יותר. האם מותר לבצע טיפול בשן בזמן ההריון? רוב הסיכויים שצריך לעשות טיפול שורש לכן חייבים לעשות זריקת הרדמה. האם זה עלול לפגוע בעובר? מה מומלץ לעשות???

11/10/2008 | 19:52 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לנדין שלום.אין שום סיבה לא לגשת לרופא השיניים. אין שום בעיה עם זריקת ההרדמה או אפילו אם יש צורך בצילום.למה לסבול??.העובר רוצה אמא בריאה וחיכנית.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה