הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/10/2008 | 09:23 | מאת: ישראלה

הנני בשבוע 7+3 . יום הביוץ לפני כחודש . בבדיקת US , נצפה שק הריון בלבד ללא עובר ונוזל דם ברחם . ביט 2402 . מה הסיכוי לתקינות ההריון

11/10/2008 | 19:50 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לישראלה שלום. לא ברור לי גיל ההריון. אם הביוץ לפני חודש,אז את בשבוע 6+.לא 7+3.בשבוע 7+ חיביים,אם התאריך מדויק לראות עובר עם דופק.אבל במקרה שלך התאריך לא ברור,יש לחזור על הבדיקה.

11/10/2008 | 21:30 | מאת: ישראלה

תודה , אולם מה באשר לדם שנצפה ברחם . שבוע לפני האולטרא סאונד האחרון ערכתי בדיקה , בה נצפה שק הריון בגודל 5 מ"מ . האם ערכי בטא אינם נמוכים ?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה