לרזות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/10/2008 | 17:52 | מאת: רונית מיו

נכנסתי לההריון במפתיע כשאני בעודף משקל של לפחות 30 קילו.מיד התחלתי בדיאטה דלה בסוכר ופחמימות כדי לא להגיע לסכרת. כרגע אני בשבוע 26. אני אוכלת בשר, עוף, הרבה ירקות, מוצרי חלב ופרי אחד מדי יום וכבר הורדתי כבר 8 קילו כי לפני ההריון אכלתי אלפי קלוריות ליום שרובן סוכר ופחמימות.האם יש בעיה לרזות בהריון?

10/10/2008 | 23:51 | מאת: אני

את יכולה לפגוע בעובר! תפני לדיאטנית המתמחה בתזונה בהריון על מנת שתתאים לך תפריט. שוב, אסור לרדת במשקל, אבל את חייבת לעלות מקסימום 7-9 ק"ג (שחייבים לעלות אותם...) כך שלא תשארי עם משקל עודף אחרי ההריון.

11/10/2008 | 19:30 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרונית שלום. בעקרון אכן לא מומלץ לרזות קיצונית בהריון.לא כתבת מה משקלך.האם התיעצת עם רופאך עלכך? או עם יועץ תזונתי? הדבר האחרון שאת רוצה לעשות כעת הוא לפגוע בהתפתחות העובר. לכן אנא התיעצי עם רופאך המכיר אותך ומשקלך לפני ואחרי.אגב לקצץ בסוכרים בהריון זה בדרך כלל רעיון טוב,אבל בגבולות מסודרים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה