הפרשות חריגות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/10/2008 | 20:16 | מאת: גלי

שלום רב, אני בשבוע השישי להריוני, ובשלושה ימים האחרונים היו לי הפרשות חומות על גבול הדימום. בבדיקה דחופה אצל רופא נשים נאמר לי שהכל בסדר, ושבייצתי פעמיים- ז"א היו לי שתי ביציות שרק אחת נקלטה והושרשה ברחם. האם הדימום יכול להיות תוצאה של הביצית הלא מופרית? מעין מחזור? מה הסיכויים שזה זה ולא משהו אחר

08/10/2008 | 21:23 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לגלי שלוםהפשוט ביותר הוא לחזור על הבדיקה לאחר שבוע. יש הסברים רבים לתופעה שאת חוות .לכן ממליץ כאמור לחזור על הבדיקה ולהירגע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה